SEEMEE 30 COMBO

Deze vederlichte bike lights werden ontwikkeld om je zichtbaarheid te verbeteren. Dat doen ze met hun vorm die zichtbaarheid garandeert vanuit verschillende hoeken.  Het dunne design maakt hen heel makkelijk monteerbaar.  Elke Seemee levert 30 lumen, is uitgerust met high end optische vezels en geeft je de keuze uit verschillende verlichtingsmodi.  Een bikelight met deze features vind je haast nergens in deze gunstige prijscategorie.


KENMERKEN

  • Maximum van 30 LM
  • 230° zichtbaarheid
  • Ambient Light Sensor: Past de lichtmodus automatische aan aan de omgevingsomstandigheden
  • Low battery mode: energiebesparende flashmode start vanaf 5% batterij en gaat 20min mee
  • 1 constant modus en 4 flashmodes
  • 3 helderheidsstanden
  • 2 uur levensduur bij gebruik op de helderste constante modus
  • 24 g
  • USB herlaadbaar
  • O-ring montage