MAGICSHINE IN DE SPOTLIGHTS

De herfst is in het land. De dagen worden grijzer en vooral korter. Een ideaal moment om onze nieuwste aanwinst in het gamma even uit te ‘lichten’.

GET TO KNOW MAGICSHINE!

OVER MAGICSHINE

Magicshine focust zich sinds 1999 op high performance lights voor outdoor sportactiviteiten in het donker. Doorheen de jaren werden hun producten steeds vernuftiger. Zo lanceerden ze onder andere een Bluetooth-serie high power lights met de modernste technologieën. Om hun innovatieve poolpositie te behouden, blijft het Magicshine-team zoeken naar manieren om nieuwe technieken toe te passen en zo de performantie van hun producten te verbeteren.

Magicshine gelooft in creativiteit om producten op te leveren die hoogkwalitatief, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Daarom hoort het merk nu bij de marktleiders wereldwijd.

ENKELE HIGHLIGHTS…

ALLTY SERIES

Door een snel evoluerende en verbeterende technologie, rollen er steeds meer bike-specifieke producten van de band. De dagen waar fietsers het donker trotseerden met enkel een koplamp zijn lang vervlogen. Elke dag worden nieuwe HELDERE en PRAKTISCHE fietslichten beschikbaar en beter betaalbaar.

In het verkeer is het niet alleen belangrijk dat je goed kunt zien.  Het is vooral belangrijk dat je wórdt gezien. Kies daarom voor de fietslichten van onze Magicshine ALLTY-serie! ALLTY onderscheidt zich met haar soft case, soft button, eenvoudige installatie en lichtgewicht design. Allty’s zijn fietslampen met een ingebouwde DRL (Daytime Running Light) en werd ontwikkeld voor zowel road-fiets als mountainbike.

SEEMEE SERIES

Een nieuwe generatie fietsverlichting met smart motion en light sensors. De serie heeft een stijlvol design met meerdere lichtmodi en zorgt voor uitstekende, allround zichtbaarheid. De montagestrap en de dunne vorm, maakt de seemee’s zeer makkelijk monteerbaar. Verkrijgbaar in verschillende modellen en outputs.

RAY 2600

In volle vaart de berg af, glijdend door de trails en cruisend op de baan. RAY 2600 heeft 2 high efficient LEDs met een output tot 2600 lumen. De geoptimaliseerde lichtstralen zorgen voor een goed zicht zowel op afstand als in de omgeving van je fiets. Elk detail op je pad zal worden belicht, waardoor je kunt rijden met vertrouwen in elke omstandigheid. See more, do better!

RAY 2600

Ontdek het Magicshine-gamma op onze WEBSHOP!