MERKEN

Schwalbe, dat zijn “bandenfanatici” die zich volledig toeleggen op de fiets en rolstoelen. Daarom is Schwalbe al jaren Europees marktleider voor fietsbanden.

Je wordt niet zomaar de meest innovatieve Ebike van de Benelux. Met Advanced willen we mensen motiveren en inspireren. Dat doen we met een focus op duurzame materialen, maar ook met innovatieve producten die de markt van de Ebike mee bepalen en veranderen.

Selle Royal ondersteunt de fietser. Letterlijk met het zadel, maar ook door te luisteren naar fietsers in de fietswereld van vandaag en te blijven innoveren, al meer dan 50 jaar.

Ergotec heeft al jaren een uitstekende reputatie en is als leverancier van onderdelen een vaste waarde in de fietsindustrie. De focus ligt bij Ergotec op ergonomische producten mét een “Safety Level” om je te helpen jouw rijcomfort en veiligheid te garanderen.

Magicshine gelooft in creativiteit om fietsverlichting op te leveren die hoog kwalitatief, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Daarom hoort het merk nu bij de marktleiders wereldwijd.

Een goede hoofdbescherming wordt steeds belangrijker voor onze pendelaars, e-bikers én wielertoeristen. Vertrouw daarom op de 30 jaar ervaring van Cratoni en ontdek hun stijlvol en technisch vernuftig assortiment.

Bikeworx focust zich al 20 jaar op hoogwaardige onderhoudsproducten voor de fiets. Voor de ontwikkeling werken ze samen met chemici en professionele wielrenners om zo unieke formules te creëren.

Unior is een van de grootste een van de grootste uitvoerders voor (bicycle) hand tools en een garantie voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn dan ook onmisbaar geworden voor elke fietsenmaker.

Pletscher focust op kwaliteit en productie die is afgestemd op de vraag van elke klant op de markt. Om dit te bereiken managen zij hun visie op elk niveau, bij elke divisie en elke medewerker. From the idea to the final product, all in one house.

Het succes van Herrmans is gebaseerd op 57 jaar ervaring en know how in plastic technology & design voor fietsonderdelen. Fietsers ondersteunen in comfort, veiligheid en design is een van Herrmans’ belangrijkste missies!

My future Innovation verlegt elke dag de grenzen om de consument vernieuwende producten te bieden. Daarom is het gamma zonnebrillen en helmen van MFI een unicum op de Europese markt.

Overade ontwikkelt een handige plooihelm die je gemakkelijk kunt opbergen. Rijd niet gewoon met je fiets, geniet ook van je vrijheid. Eens je bent aangekomen, zal ook je helm je niet langer belemmeren om vrij te zijn!

Wereldwijd is Master Lock de authentieke naam voor hangsloten en beveiligingsproducten.

Na meer dan 25 jaar in het zadel van een mountainbike kunnen we wel zeggen dat de ‘Bunnhop Tribe’ van Bleedkit enkel producten apprecieert die wérken als je ze nodig hebt. Ze produceren dan ook de beste bleedkits voor hydraulische remmen van Shimano, Sram, Avid en Formula. Zoek de jouwe uit!

Ontdek ons ruime aanbod fietsonderdelen en tools van Bici Parti.