ME2000, designed for E-bikes

De ME2000 werd speciaal ontworpen voor E-bike riders en is direct verbonden met je e-bikemotor. Hij heeft twee krachtige en efficiënte LEDs met een maximum capaciteit van 2000 lumen .  Ideaal voor zowel MTB als Road-ritten!

De kwaliteit van het licht hangt samen met de kracht en precisie van de optische componenten. Magicshine investeerde daarom veel tijd en moeite om de voorste lens van de ME2000 helemaal perfect te krijgen. Het straalpatroon en de krachtige LEDs zorgen voor een zeer heldere, homogene en gladde lichtstraal met zachte randen en zonder hot spots.

Het Daytime Running Light in de lens verhoogt de passieve visibiliteit voor bikers op de drukke weg. De helderheidssensor scant de omgeving en de lichtomstandigheden constant. Zodra de lichtomstandigheden en visibiliteit verslechteren, verhoogt de intensiteit van de lamp. Zo zal ME2000 automatisch overschakelen naar een heldere nachtmodus als je door een tunnel rijdt.

De eenzijdige aluminium houder kan gemonteerd worden op gelijk welke kant van je stuurpen zonder er handvatten, schakelaars of remhendels voor te verplaatsen. De houder is compatibel met 31.8mm en 35mm sturen.

De instelbare koplamp produceert een brede lichtstraal (van 45° tot 90°). De Alu behuizing zorgt voor stabiliteit en een IPX6 waterproof-rating. De grote metalen schelp biedt niet alleen uitstekende bescherming, het is ook een goede warmteverdeler door haar smart thermal management-systeem.

ME2000 kan onverstoord haar maximum output produceren tijdens lange ritten. Ze past zich aan aan de meeste systemen van verschillende E-bikeontwikkelaars (6v/12v Bosch, Shimano, Brose, Yamaha). De maximum lumencapaciteit is afhankelijk van de DC voltage input en maxium toegestane amps.