SILVA LIGHTING

Duik feestelijk in het duister met SILVA!

Al meer dan 85 jaar is Silva jouw beproefde bondgenoot tijdens de donkere dagen van het najaar. SILVA werd opgericht door 3 Zweedse broers en outdoor fanatici.  De grillige winters en natte herfsten maken van Scandinavië het ideale testgebied voor outdoor gear. Hun innovatieve en aantrekkelijke fietsverlichting is licht, performant en van de hoogste kwaliteit.  

PAVÉ


Pavé is een van de parels van Zweeds outdoormerk Silva. Het is een zeer lichte fietslamp met een stevig aantal lumen. Het ‘Intelligent Light’ -systeem zorgt voor een sterke lichtstraal tot én omgevingslicht rondom je fiets. Je kunt hem eenvoudig monteren op je stuur of op je helm. De bijgeleverde, oplaadbare accu is licht en compact.

 • High Power LED
 • Gewicht: 50 gram
 • Levensduur van de batterij: 10 uur
 • Lichtsterkte: 550 lumen
 • Lichtbereik: 90m
 • Splash Proof IPX6

SINGLE TRACK

Dit is het ideale sportlicht voor gevorderde mountainbikers. Single Track heeft een lichtsterkte van maar liefst 1030 lumen, aangevuld met de ‘Intelligent Light’-technologie die ook je omgeving voorziet van flood light. De lichte Lithium batterij is compact en heeft een lange levensduur.

 • High power LED
 • Gewicht: 130g
 • Levenduur van de batterij (Wide/Min/Max): 20u / 7u / 2u30min
 • Lichtsterkte: 1030 lumen
 • Lichtbereik: 140 m
 • Splash Proof IPX6

VELO

Het instapmodel van de Silva fietsverlichting met lichtbereik. Ook Velo is voorzien van het ‘Intelligent Light’ -systeem en schijnt die een stevig lichtstraal en omgevingslicht oplevert.

 • Gewicht: 82 gram
 • Batterij AAA
 • Levensduur van de batterij: 90u
 • Lichtsterkte: 110 lumen
 • Lichtbereik: 50m
 • Splash Proof IPX7