MINICOMBO. TO SEE AND TO BE SEEN!

Door een snel evoluerende en verbeterende technologie, rollen er steeds meer bike-specifieke producten van de band. De dagen waar fietsers het donker trotseerden met enkel een koplamp zijn lang vervlogen. Elke dag worden nieuwe HELDERE en PRAKTISCHE fietslichten beschikbaar en beter betaalbaar.

In het verkeer is het niet alleen belangrijk dat je goed kunt zien.  Het is vooral belangrijk dat je wórdt gezien. Kies daarom voor de fietslichten van onze Magicshine ALLTY-serie! ALLTY onderscheidt zich met haar soft case, soft button, eenvoudige installatie en lichtgewicht design.

Voor een goede zichtbaarheid hoeft je fietslicht niet het krachtigste te zijn.  Hij moet vooral de aandacht van een andere weggebruiker trekken. Geef je kunt het betere en betaalbare product voor een veilige rit naar school. De Magicshine MINICOMBO-set verenigt een 300 lumen ALLTY voorlicht met een 20 lumen SEEMEE achterlicht.

Allty heeft een mini formaat en een snel ladende USB-C poort. Het SEEMEE-achterlicht is een kleine kanjer en 180° zichtbaar. Hij heeft een constante lichtstand en 2 flashmodes. Bovendien zijn ze alle drie verstelbaar in 3 helderheidsniveaus. Onder een waterproof siliconen case, zit een USB laadplug zodat je licht zowat overal kan worden opgeladen. De ingebouwde Lithium batterij zorg voor anderhalf uur licht in de helderste constante modus. Zet je je SEEMEE in een van de flashmodes, dan gaat hij zelfs 3 tot 4 uur mee!