SEEMEE 60 TAILLIGHT MET SENSOR

Magicshine SEEMEE 60 heeft een remsensor en automatische power save-modus na 1 minuut zonder gebruik.  
Met de krachtige COB rode LED-lichtbron is de maximale output 60 lumen.  De lichtbundel zorgt voor 180 graden zichtbaarheid en heeft 3 helderheidsniveaus.

Het hoogste helderheidsniveau produceert 30 lumen, de midden- en lage modus respectievelijk 17 en 9 lumen. De ingebouwde vibratie- en bewegingssensor zorgt ervoor dat de SEEMEE 60 detecteert wanneer je bruusk moet remmen, waardoor hij oplicht tot 60 lumen en hevig begint te knipperen. Deze waarschuwing is zichtbaar voor iedereen in zichtstraal van 180°.

Het lichtpatroon van de SEEMEE 60 waarschuwingsmodus is fel genoeg om de aandacht te trekken, maar niet helder genoeg om je omgeving te verblinden. Het is immers vaak die verblinding die ongevallen veroorzaakt.

Met dezelfde sensor gaat Seemee in een slaapstand om energie te besparen. Een enkele beweging volstaat om de lamp opnieuw te activeren.