HOE VEILIG IS UW STUURSYSTEEM?

Ergotec safety level legt de veiligheid aan banden van stuursystemen (stuurbocht+stuurpen) en zadelpennen voor de fiets. De niveaus van Ergotec zijn oplopend van 1 t/m 6. Hoe hoger het niveau, hoe hoger de veiligheid.

Ergotec sturen en stuurpennen worden zowel los als in combinatie getest op hun duurzaamheid. Dit geldt ook voor de zadelpennen, die hun eigen testopstelling hebben. De testen worden gedaan volgens de Europese normen.

Ergotec heeft intern voor een aantal producten de veiligheidsnormen verhoogd tot hun unieke ‘Level 6’.

In Europa is er geen enkele andere fabrikant met een testcentrum van deze omvang en een Level 6-norm. Ieder onderdeel wordt maar liefst 200.000 keer blootgesteld aan een wisselende belasting. Afhankelijk van de testresultaten, en afhankelijk van de vereisten per type fiets, krijgen ze hun ‘Safety Level’ toegekend.

Ergotec-producten worden bovendien ook regelmatig getest en goedgekeurd door erkende onafhankelijke instituten (o.a. Velotech). Kortom, Ergotec borgt de veiligheid van uw stuursysteem als geen ander.

Ontdek het gamma op onze WEBSHOP.