COMFORT EN VENTILATIE MET SR ROYALGEL ™

Vind jouw exemplaar in onze WEBSHOP.

Royalgel

Dankzij zijn unieke, driedimensionale gel-structuur staat Royalgel™ garant voor het hoogste comfort. Het vermindert de drukpieken namelijk tot maar liefst 40%.

Ventilation channel

Dit is een unieke eigenschap, specifiek voor de Respiro lijn, die de luchtcirculatie verbetert terwijl de druk op het perineum gebied wordt verlicht.

Cool Cover

De bijzondere bekleding is 25°C koeler dan normale zwarte zadels dankzij speciaal materiaal dat het zonlicht reflecteert.

Water Resistant

Royal Vacuum Light is een gepatenteerde Selle Royal-technologie die ervoor zorgt dat het zadel 100% afgesloten is en dus waterdicht. Zadels gemaakt met deze productiemethode zijn bovendien 20% lichter dan gewone zadels in dezelfde categorie.

Clip System

Het gepatenteerde clip systeem aan de achterkant van het zadel maakt het heel gemakkelijk om een Selle Royal zadeltasje of ander accessoire aan te brengen.

Elastomers

Deze elastomeren absorberen zelfs de meest heftige en onverwachte schokken, en werken zowel verticaal als horizontaal, voor een veilige, geruisloze en onvervormbare prestatie.