MONTEER 8000S. Dream big. Shine bright!

De ultieme off-road lamp voor epische avonturen met onklopbare power en de recentste technologie.  MONTEER 8000S pompt maar liefst 8000 lumen met 5 top CREE® LEDs, een 32° en 21° straalhoek en speciale custom-engineered meerzijdige lampcups.  Elke LED werkt afzonderlijk, van soft light tot maximum capaciteit.  Hij laat geen enkel detail onbelicht voor fervente MTB- en trailriders.

De battery pack is uitgerust met de laatste nieuwe 5000 mAh-batterijcellen ondersteunt je tijdens de meest uitdagende avonturen op je nightride. De batterij is uitgerust met een USB-C PD fast charging-funtie waardoor je snel kunt opladen en tijd uitspaart tijdens lange ritten.

Het formaat van MONTEER 8000S is zeer compact gebleven zonder aan kracht in te boeten. Daarom blijft de lamp een lichtgewicht om mee te nemen.

De Garmin type monteeraccessoires voor zowel het stuur als je helm zijn compatibel met je Gopro, computer en smartphone. Flexibiliteit ten top!

De mil-spec constructie met een alu casing, een ingebouwd temperatuurcontrolesysteem en een unieke hitte-vin zorgen voor een efficiënte koeling en een uitstekende IPX 5 waterproof-score. Kortom, MONTEER 8000S is bestand voor de meest extreme weersomstandigheden en de meest agressieve challenges!