LOOKIN 3D Moderate Man

Een iconisch ontwerp met een centraal venster waarmee je de innovatieve Royalgel™ aan de binnenkant kunt zien. Royalgel™ staat garant voor hoog comfort en 40 % minder druk in het perineumgebied en de ischias.

Het zadel is voorzien van ‘Double Cover’, een dubbele laag van speciaal materiaal op de flanken van het zadel. De laag beschermt tegen krassen en schaafwonden en zorgt voor optimale bescherming.

De geavanceerde Lookin 3D-technologie, nu met een verbeterde vulling én een aantrekkelijke, moderne look.

3D SKINGEL

3D Skingel is een geavanceerd, flexibel systeem voor lichtgewicht zadels met Royalgel™. De technologie is op specifieke locaties gepositioneerd aan het zitvlak en zorgt voor 40% minder druk in het perineum gebied en de ischias.

DOUBLE-COVER SIDE PROTECTION

Aan de zijkanten van het zadel wordt dubbel gelaagd materiaal aangebracht om de weerstand tegen stoten en scheuren te vergroten.

FLEXITE SYSTEM

Het hoessysteem ‘FLEXITE’ is ontworpen om flexibiliteit te combineren met kracht. Flexite maximaliseert de prestaties door een unieke, open ‘kanaalstructuur’ aan de onderkant van het zadellichaam. Deze innovatieve constructie zorgt voor buitengewone flexibiliteit en schokabsorptie tijdens het fietsen.

WATER RESISTANT

Royal Vacuum Light is een gepatenteerde Selle Royal-technologie die ervoor zorgt dat het zadel 100% gesealed is en dus waterdicht is. Zadels die op deze manier geproduceerd worden, zijn bovendien 20% lichter dan gewone zadels in dezelfde categorie.

INTEGRATED CLIP SYSTEM

Het gepatenteerde clipsysteem aan de achterkant van het zadel maakt het heel gemakkelijk om een Selle Royal-zadeltasje of andere accessoires aan te brengen.