Marathon E-Plus

Onplatbaar. Speciaal voor E-bikes. Maximale zekerheid bij hoge snelheden en lange afstanden. Hoge Marathon-kwaliteit, doorontwikkeld voor de speciale vereisten van een Ebike-band. 

Lekbescherming: Schwalbe lekbescherming level 7. De gepatenteerde SmartGuard lekbeschermingslaag wordt extra ondersteund door twee lagen RaceGuard-weefsel. Dez70e “Smart-DualGuard” beschermt nog beter tegen insnijdingen van scherpe voorwerpen. 

Controle: De ADDIX-E compound werd speciaal ontwikkeld voor E-bikes en geeft uitstekende grip en een lange levensduur, ook bij hoge snelheden. 

Fietsplezier: de Marathon E-Plus rijdt verrassend licht dankzij de high-tech materialen. De “Anti-Aging” zijwand beschermt beduidend langer tegen scheurtjes bij overbelasting met lage bandenspanning. De nieuwe karkas-opbouw versterkt de zijwand met een extra weefsellaag en stabiliseert daardoor de band voor meer draagkracht. 

Design: Het profielontwerp van de E-Plus is modern en dynamisch. De E-Plus met een dieper profiel is uiterst veelzijdig voor tour en trekking. 

E-bike: uiteraard is de nieuwe Marathon E-Plus ECE-R75 gecertificeerd en ook geschikt voor Pedelecs met trapondersteuning tot 25 km/h en S-Pedelecs. De beschikbare maten zijn speciaal passen naadloos in de vereisten van de moderne E-bike.