Sloten met SUPERPOWER!

Beugelsloten zijn zowat de meest veilige fietssloten op de markt.  Meet MIDGET EN TRESOR!  Deze U-locks zijn gemaakt van gehard staal en halen afhankelijk van hun diameter een  zeer hoog beschermingsniveau. 

MIDGET

Dit compacte beugelslot van gehard staal combineert hoge veiligheid met een gebruiksvriendelijk design. Deze kleine held kan je immers makkelijk meenemen en op verschillende plaatsen van je fiets vasthechten aan vaste objecten. De sterke cilinder verhoogt bovendien het beschermingslevel. Midget is verkrijgbaar in verschillende maten. Ontdek ze op onze webshop!

TRESOR

Deze grotere broer kan door zijn omvang heel breed worden ingezet. De sterke cilinder verhoogt bovendien het beschermingslevel. Tresor is verkrijgbaar in verschillende maten. Ontdek ze op onze webshop!