LOOKIN Moderate Woman

Lookin Moderate Woman is uitgerust met een comfortabele vulling en centrale vensters die de Royalgel™ technologie aan de binnenkant zichtbaar maken. De zilveren flankbeschermingen beschermen tegen krassen en beschadigingen en ronden het unieke design af.

ROYALGEL

Dankzij zijn unieke, driedimensionale gelstructuur staat Royalgel™ garant voor het hoogste comfort. Het vermindert de drukpieken tot maar liefst 40%.

COOL COVER

Deze bijzondere bekleding is 25°C koeler dan normale zwarte zadels dankzij speciaal materiaal dat het zonlicht reflecteert.

ELASTOMERS

Deze elastomeren absorberen zelfs de meest heftige en onverwachte schokken, en werken zowel verticaal als horizontaal, voor een veilige, geruisloze en onvervormbare prestatie.

WATER RESISTANT

Royal Vacuum Light is een gepatenteerde Selle Royal-technologie die ervoor zorgt dat het zadel 100% gesealed is en dus waterdicht is. Zadels die op deze manier geproduceerd worden, zijn bovendien 20% lichter dan gewone zadels in dezelfde categorie.

INTEGRATED CLIP SYSTEM

Het gepatenteerde clipsysteem aan de achterkant van het zadel maakt het heel gemakkelijk om een Selle Royal-zadeltasje of andere accessoires aan te brengen.