GEEN COMPROMIS MET MAXSTER PRO-R

CRATONI sluit geen compromissen met zijn helmen voor kinderen en jongeren. Kinderen in het bijzonder dragen graag een helm die je niet voelt zitten. Daarom heeft de junior-lijn een zeer licht gewicht, een goede ventilatie en een perfecte pasvorm. De helmen kan je eenvoudig bevestigen en afstellen. Er zijn al maten vanaf een hoofdomtrek van 46 cm.

Onze MAXSTER PRO-R is de nieuwste toevoeging aan het assortiment kinderhelmen. De toegevoegde ‘R’ staat voor ‘Reflective Line’ en voor extra zichtbaarheid en veiligheid. Met zijn 360° reflectie is de MAXSTER PRO-R een zorgeloos totaalpakket voor kinderen en hun ouders. Deze totale reflectie wordt bereikt door een 360°-afdekking van de cover met reflectoren aan de voor-, achter- en zijkant. De extreem heldere en opvallende reflecterende gele kleur zorgt voor extra zichtbaarheid en verhoogt daarmee de veiligheid nog meer.

Technologien Inmold Technologie

INMOLD TECHNOLOGY

Composietconstructie – onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het beschermende materiaal EPS wordt direct in de polycarbonaat schaal geschuimd. Voor een lichtgewicht helmontwerp met maximale slagvastheid en de perfecte samensmelting van de EPS-binnenlaag en de PC-buitenlaag.

Technologien RLS Schnellverschlusssystem

RLS – RAPID LOCK SYSTEM

360° maataanpassingssysteem met perfecte ergonomische pasvorm. Met een omtrekverstelling aan de zijkant kan de helm eenvoudig met een druk op de knop worden versteld. De riemgeleider zorgt voor een snelle en eenvoudige positionering. Het draaiwiel aan de achterkant van het hoofd is gemakkelijk met één hand te hanteren en stelt je in staat om de helm op elk moment aan je hoofd aan te passen. Ons RLS-systeem heeft een optioneel achterlicht voor extra veiligheid en zichtbaarheid.

Technologien Ruecklicht eingebaut

REAR LIGHT

Levensreddende zichtbaarheid: de innovatieve achterlichten zijn een essentieel, eenvoudig te bedienen veiligheidsfeature. Met slechts één simpele “klik” ben jij en je kind goed voorbereid op uitstapjes in het donker en in de schemering.

Technologien Fliegennetz Pad

INMOLD FLY NET

Dit insectenbeschermingsnet zit stevig ingeschuimd voor een superieure en langdurige bescherming tegen insecten aan de voorkant van het hoofd.

Technologien Clean Tex Pads

CLEAN TEX PADS

Clean Tex-pads zijn bedekt met een antibacteriële behandeling en voorkomen de vorming van bacteriën. Het resultaat is een lange levensduur van het product en een langdurige hygiënische frisheid.

Technologien Leichtgewicht

LIGHTWEIGHT

Het innovatieve CRATONI lichtgewicht ontwerp zorgt voor een vederlicht gevoel. Cratoni heeft een lichtgewicht ontwerp voor de helm ontwikkeld dat je hoofd en nek ontlast en zo onnodige ballast elimineert tijdens het fietsen.

VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE MATEN:

XS-S (46-51 cm)
S-M (51-56 cm)