GOGUARD: GO SAFELY!

Het innovatieve kinderzitje van Goguard zorgt voor veiligheid, flexibiliteit en comfort. Het werd ontworpen voor kinderen vanaf 9 maanden tot 6jaar (22kg). Een goede bescherming voor je kindje is een topprioriteit. En veiliger dan Goguard wordt het niet:

De montage met een driepuntsbevestiging op de achterkant van je fiets zorgt voor stevigheid en stabiliteit. Een goede plaatsing van je kinderzitje, is een belangrijk onderdeel van de veiligheid.

Het hoofd van je kindje wordt maximaal beschermd door een verstelbare hoofdsteun mét ruimte voor een fietshelm.

De hoge zijkanten met zachte randen en de 5-puntsgordel maakt van jouw Goguard een veilige cocon.

De beenbeschermers met verschuifbare voetsteunen en zachte voetriempjes maken van het zitje een totaalpakket.

FLEXIBILITEIT

Goguard kan worden gemonteerd op vrijwel alle soorten fietsen. Het zitje kan – zonder gereedschap – volledig worden aangepast aan de grootte van uw kindje.

COMFORT

Goguard L zorgt dat uw kindje goed zit! De stoelzitting geeft voldoende ruimte en voelt zacht aan door de flexibele armsteunen met handvat[1]ten, het zachte zit- en rugkussen en de gebogen hoofdsteun voor de helm. Ligpositie is mogelijk.

DESIGN

Goguard L is minimalistisch ontworpen. De stoel gaat als het ware op in je fiets voor een fijne fietservaring voor jou en je kind. De stoel is vervaardigd uit de beste materialen voor een maximale veiligheid en is met minder dan 3kg vederlicht.

KLEUREN

De Goguard zitje zijn verkrijgbaar met kussens in verschillen kleuren. Het bijzondere materiaal van de kussentjes is waterafstotend waardoor je kindje niet nat wordt na een overwachte regenbui.