BRING YOUR OLD BEAUTY BACK TO LIFE

BIKEWORKX. WIE ZIJN ZE?

BIKEWORKX is het kind van enkele Tsjechische fietsscheikundigen met een gigantische passie voor cycling. Ze gebruikten hun jarenlange ervaring om fietsproducten te creëren die de performance van je fiets verhogen en zijn levensduur verlengen. Dit doen ze niet alleen grondig, maar ook betaalbaar!

20 jaar verder in de missie is Bikeworkx nog steeds 100% een familiebedrijf. Nog steeds zijn zij ervan overtuigd dat grote marketingcampagnes en flashy kleuren geen compensatie zijn voor een slechte performance. Nog elke dag zoeken zij hoe ze hun producten naar het hoogste niveau kunnen tillen. Het Bikeworkx-gamma bestaat uit 30 producten in verschillende maten die worden verkocht in meer dan 30 landen.

WAT MAAKT BIKEWORKX BIJZONDER?

Bikeworkx heeft een reeks innovatieve bike care producten met een unieke samenstelling. Die hebben ze te danken aan ervaring en kennis uit de auto-industrie. Bikeworkx is daarom een grote speler in de productie van smeermiddelen voor fietsen die de meest extreme condities trotseren en een lange levensduur garanderen.

Alle producten worden ontwikkeld in het BWX Lab en dit in samenwerking met professionele MTB- en Freeriders. Ook vandaag beseft Bikeworkx dat een rijtje topchemici alleen de klus niet zullen klaren. Ze betrekken daarom nog steeds professionele bikers bij de uitwerking van hun producten.

WAT BETEKENT BIKEWORKX VOOR JOU?

Lukt het je door de Corona-schaarste niet om een nieuwe fiets aan te schaffen? Niet getreurd! Blaas je oude beauty nieuw leven in met de innovatieve smeermiddelen, remvloeistoffen, vetten, schoonmaakproducten en accessoires van Bikeworkx, nu verkrijgbaar bij Intercycle. Niemand zal je tegenhouden om ook deze zomer te knallen met de fiets!

EEN GREEP UIT ONS GAMMA…

CHAIN STAR MAX WAX

Dit revolutionaire en performante smeermiddel is wax/water-based. Hij is geschikt voor elk type ketting en fiets. Wanneer je hem op je ketting aanbrengt, vormt hij een langdurige bescherm- laag tegen vuil en stof.


“Chain Star Max Wax” is een uitstekende keuze voor milieubewuste bikers die niet aan perfomance willen inboeten. Hij smeert je ketting voor ritten tot 150km lang, afhankelijk van het weer, het trailtype en de staat van je ketting.

SILICONE SPRAY

Silicone Spray is een onderhoudsolie op basis van siliconen die je kunt gebruiken tijdens de reparatie en onderhoud van je fiets. Hij is ideaal voor suspensieveren en vorken, O-rings, rubberen afsluitingen, kabels en triggerschakelaars.

De spray komt het meest tot zijn recht voor gelijk welke verbinding tussen rubber en metaal en kan bovendien worden gebruikt als algemeen smeermiddel.

LUBE STAR TITAN

Lube Star “Titan“ is een homogeen, licht gekleurde montagepasta met een hoog aantal solide smeermiddelen die gemakkelijk smeren.

Hij werd ontwikkeld om titanium, aluminium en roestvrij stalen draden te bevestigen. B.v. bij pedalen, brackets, bedrade headsets of gelijk welke andere permanente bedrading.

De pasta is water afdrijvend en voorkomt ‘koud lassen’ zodat bouten kunnen worden losgemaakt, zélfs na jaren wangebruik.

GREENER CLEANER

Meer dan ooit zijn we er ons van bewust: er is geen planeet B. Daarom willen we iets terug doen voor de blauwe bol die we onze thuis noemen. Met deze topper worden we allemaal een beetje ‘cleaner’, maar ook een beetje ‘greener’! Deze milieuvriendelijke super wash zorgt voor een krachtig actief schuim die zelfs het meest hardnekkige vuil oplost. Het resultaat is een frisse finish. Greener Cleaner is ook uitstekend om je aandrijving schoon te maken!

ONTDEK ONS BIKEWORKX GAMMA BINNENKORT OP ONZE WEBSHOP EN LAAT JE OVERTUIGEN VAN DIT GLANZENDE PRODUCT!