BRING YOUR OLD BEAUTY BACK TO LIFE

BIKEWORKX. WIE ZIJN ZE?

BIKEWORKX is het kindje van een aantal fiets-chemici met een gigantische passie voor fietsen. Ze maakten gebruik van decennia lange ervaring om fietsverzorgingsproducten te maken die de prestaties van je fiets verbeteren en zijn levensduur verlengen. En er is meer! De producten zijn niet alleen kwalitatief, ze zijn ook betaalbaar!

20 jaar verder in de missie, is Bikeworkx nog steeds 100% een familiebedrijf. Nog elke dag zoeken zij hoe ze hun producten op een milieuvriendelijke manier naar het hoogste niveau kunnen tillen. Ze geloven nog steeds dat grote marketingcampagnes en flitsende kleuren een gebrek aan performance niet compenseren. Daarom werken voor de ontwikkeling samen met professional bikers.

Profesionální fotograf

WAT MAAKT HEN ZO BIJZONDER?


Bikeworkx heeft een uitgebreide lijn innovatieve bike care producten met een unieke samenstelling. Dit hebben ze te danken aan hun jarenlange ervaring in de auto-industrie.

Ze zijn een toonaangevende producent van speciale smeermiddelen voor fietsen die bestand zijn tegen de hevigste weersomstandigheden.

Alle producten worden ontwikkeld in het BWX Laboratorium. Ervan overtuigd dat topchemici alleen de klus niet kunnen klaren, betrekken ze
pro MTB-racers en freeriders bij de uitwerking van hun lijn.

We zeten het allemaal: er is geen planeet B. De producten van Bikeworkx zijn milieuvriendelijk en bio-afbreekbaar.

EEN GREEP UIT ONS GAMMA…

CHAIN STAR MAX WAX

Chain Star Max Wax is een revolutionair product op basis van wax en water. Het is een smeermiddel voor elk type ketting en elk type fiets. Max Wax vormt een schone, langdurige beschermingsfilm die voorkomt dat de ketting vuil en stof opvangt. Je kunt genieten van een soepele rit!


Chain Star Max Wax is een uitstekende keuze voor milieubewuste fietsers die niet aan performance willen inboeten. Je kunt er tot 150km mee verder, afhankelijk van het weer, het type rit en de staat van de ketting.

SILICONE SPRAY

Silicone Spray is een onderhoudsolie op siliconenbasis. Ze is ideaal voor oliën tijdens reparaties en het onderhoud van je fiets. De spray is ideaal voor verende schokdempers, verende voorvorken, dropper zadelpennen, O-ringen, rubberen afdichtingen, kabels, bowdenkabels of triggerschakelaars.

De kracht van Silicone Star zie je op zijn best bij het smeren van verbindingen tussen rubber en metaal. Het kan ook worden gebruikt voor algemeen oliën.

LUBE STAR TITAN

Lube Star Titan is een homogene, lichtgekleurde montagepasta en bevat veel wit vast smeermiddel dat zich goed verspreidt. Het is ontworpen voor titanium-, aluminium- of roestvrijstalen schroefdraden voor ze worden vastgezet. Bijvoorbeeld op pedalen, trapassen, headsets met schroefdraad of permanente bedrading.

Zijn uitstekende afdichtingseigenschappen verdrijven water en voorkomen “koud lassen”. Demontage blijft langdurig probleemloos, zelfs na jaren wangebruik. Het is niet geschikt om lagers te smeren.

GREENER CLEANER

Het is tijd om iets terug te geven aan onze blauwe planeet. Bikeworkx helpt ons allemaal om een beetje schoner en een beetje groener te worden. De nieuwe biologisch afbreekbare bike wash “Greener Cleaner” zorgt voor een uitzonderlijke schoonmaakervaring. De unieke formule en het krachtige actieve schuim lost zelfs het taaiste vuil op en zorgt voor een glanzende frisheid. Greener Cleaner” kan ook gebruikt worden om je aandrijflijn schoon te maken.

ONTDEK BINNENKORT HET VOLLEDIGE GAMMA OP ONZE WEBSHOP!