SCHWALBE AIRLESS SYSTEM

Nooit meer lekrijden en 100 % onderhoudsvrij fietsen? Dat kan voortaan met het revolutionaire Airless System van Schwalbe. Dit nieuwe pareltje is nu verkrijgbaar op onze WEBSHOP!

De binnenband is gemaakt van extreem elastisch thermoplastisch polyurethaan. Dat zorgt ervoor dat je band licht en comfortabel bolt. De Airless band gaat ook erg lang mee. Je kan er tot wel 10.000 kilometer zorgeloos mee fietsen. Zonder onderhoud, zonder lekrijden en zonder pompen!

Wat we ons tot nu toe slechts konden inbeelden, wordt nu werkelijkheid. Of het nu gaat om E-bikes, allround- of stadsbanden; voor het eerst is er een volwaardige vervanger voor de klassieke binnenband. De Airless tube met zijn duizenden miniluchtkussentjes heeft geweldige voordelen ten opzichte van de gebruikelijke materialen voor massieve binnenbanden.

Is de Airless-techniek voor iedereen de juiste keuze? Bijna! Alleen voor echte sportfanaten die op hoge druk rijden en houden van zeer lichte banden met zeer weinig rolweerstand, blijft een binnenband de betere optie.