GRAVEL IN GREATNESS

SCHWALBE G-ONE SERIES

Het gravelsegment is heel veelzijdig en kreeg vorm door de persoonlijke ambities van elke biker.

De basis werd gelegd door een simpel idee: naast geasfalteerde straten ook veilig op onverharde paden en trails kunnen rijden.

Daarom hebben speciale gravel-banden een meer uitgesproken en robuust profieldesign en zijn ze met een breedte tot 70mm ook breder.

Bovendien zijn gravelbanden niet langzamer, maar net adembenemend snel en universeel dankzij de modernste bandentechnologie.

Voor ons staat “Gravel” in ieder geval voor de ultieme vrijheid op de fiets, op de weg of offroad. Sportief of comfortabel, voor een avondritje of een avontuurlijke reis.

GRAVEL BEST USE.

Met de gravelserie “G-One” heeft Schwalbe voor elke toepassing een passende band. Het overzicht laat zien welke G-One het beste bij jou past.

Rijd je voornamelijk op de weg, dan past de G-One Speed het beste bij jou. Ligt de focus op offroad, dan is bijvoorbeeld de nieuwe G-One Ultrabite de beste keuze. Doe je beide vaak, dan is de “Allround” jouw match.

SCHWALBE G-ONE ALLROUND

De universele gravelband. G-One Allround maakt indruk met een zijn ongelooflijke veelzijdigheid en buitengewone rijeigenschappen, zowel op asfalt als op onverharde wegen en offroad.

G-One Allround rolt licht en zonder trilling, maar grijpt zich stevig en betrouwbaar vast op gravel en op droge trails. Deze “Allrounder” kent bijna geen grenzen.

SCHWALBE G-ONE SPEED

The Special One. Met een krachtig compound, symmetrisch rondnoppig profiel en een groot volume staat G-One Speed garant voor maximale snelheid!

Deze toppert behoort tot de Evo Line met Tubeless Easy-technologie en een V-Guard anti-lekbescherming erbovenop. G-One Speed biedt daarmee enorme mogelijkheden voor elke racefietser. Snel op de straat, maar ook veilig onderweg op slechte fietspaden en gravelwegen.

Allesbehalve traag! G-One Speed is ook verkrijgbaar in een extra brede en toch waanzinnig snelle 60mm-uitvoering.

SCHWALBE G-ONE ULTRABITE

Gravel zonder grenzen! De Ultrabite is gemaakt voor offroad gebruik. Het agressieve profiel imponeert met compacte casettenoppen in het midden van het loopvlak en zorgt voor volle grip en ongeëvenaarde tractie.

De robuuste zijnoppen geven de fietser onvoorwaardelijke zekerheid in bochten. Door de stabiele constructie met de innovatieve Tubeless Easy -technologie zijn de offroadprestaties van de nieuwe G-One duidelijk verbeterd.

Met het veelzijdige Addix Speedgrip compound is de band helemaal af! In de breedten 40mm en 50mm is de G-One Ultrabite ideaal voor de inzet op gravelwegen en zelfs bospaden of trails.

De “Ultrabite” levert opmerkelijke prestaties als voorband in combinatie met de G-One Bite of G-One Allround op het achterwiel.

Alle uitvoeringen van de G-One Ultrabite kunnen dankzij TLE-techniek tubeless gereden worden.