Merken

Schwalbe, dat zijn “bandenfanatici” die zich volledig toeleggen op de fiets en rolstoelen. Daarom is Schwalbe al jaren Europees marktleider voor fietsbanden.

Selle Royal ondersteunt de fietser. Letterlijk met het zadel, maar ook door te luisteren naar fietsers in de fietswereld van vandaag en te blijven innoveren, al meer dan 50 jaar.

Ergotec heeft al jaren een uitstekende reputatie en is als leverancier van onderdelen een vaste waarde in de fietsindustrie. De focus ligt op ergonomische producten mét een “Safety Level” om je te helpen jouw veiligheid garanderen.

Een goede hoofdbescherming wordt steeds belangrijker voor onze pendelaars, e-bikers én wielertoeristen. Vertrouw daarom op de 30 jaar ervaring van Cratoni en ontdek hun stijlvol en technisch vernuftig assortiment.

Unior is een van de grootste een van de grootste uitvoerders voor (bicycle) hand tools en een garantie voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn dan ook onmisbaar geworden voor elke fietsenmaker.

Pletscher focust op kwaliteit en productie die is afgestemd op de vraag van elke klant op de markt. Om dit te bereiken managen zij hun visie op elk niveau, bij elke divisie en elke medewerker. From the idea to the final product, all in one house.

Het succes van Herrmans is gebaseerd op 57 jaar ervaring en know how in plastic technology & design voor fietsonderdelen. Fietsers ondersteunen in comfort, veiligheid en design is een van Herrmans’ belangrijkste missies!

Bikeworx focust zich op hoogwaardige smeermiddelen. Vandaag hebben zij maar liefst 900 verschillende soorten in hun aanbod zitten.

Helmen zijn niet meer uit het straatbeeld van vandaag weg te denken. Onnstyle biedt niet alleen veiligheid. Ze bieden ook stijl! Ben je graag trendy, maar wil je toch veilig de baan op? Dan is Onnstyle iets voor jou!

Overade ontwikkelde een handige plooiherm die je gemakkelijk kunt opberegen. Rijd niet gewoon met je fiets, geniet ook van je vrijheid. Eens je bent aangekomen, zal ook je helm je niet langer belemmeren om vrij te zijn!

Sinds 1965 ontwikkelt en produceert Transfil in Frankrijk aan de voet van de Puy de Dôme een volledig assortiment aandrijflijnen voor remmen en derailleurs voor fietsen, wegen, mountainbikes, elektrische fietsen en vrijetijdsfietsen.

Na meer dan 25 jaar in het zadel van een mountainbike kunnen we wel zeggen dat de ‘Bunnhop Tribe’ van Bleedkit enkel producten apprecieert die wérken als je ze nodig hebt. Ze produceren dan ook de beste bleedkits voor hydraulische remmen van Shimano, Sram, Avid en Formula. Zoek de jouwe uit!

Wereldwijd is Master Lock de authentieke naam voor hangsloten en beveiligingsproducten.