0 artikel(en)

Meer afbeeldingen

Schwalbe One

Snel overzicht

De technische uitrusting varieert afhankelijk van de uitvoering en/of maat. Neem de gegevens in de gedetailleerde beschrijving in acht.

Een extreem snijresistente hightech-vezel maak het mogelijk om ook bij zeer lichte banden een extreem hoge mate aan lekbescherming te waarborgen. In combinatie met de zijwandbescherming SnakeSkin noemen wij dit de Double Defense-techniek.

Triple Star Compound. Onze beste en meest hoogwaardige rubbermengsels. Drievoudige compounds. Perfect afgestemd op het gebruik. MTB (PaceStar, TrailStar, VertStar, GateStar) racefiets (RaceStar, WetStar), tour (RoadStar, TravelStar)

Tubeless. Tot nu toe zijn er nauwelijks Tubeless-banden voor racefietsen. In de praktijk biedt dit systeem echter uitstekende voordelen. De rolweerstand is duidelijk lager dan bij klassieke vouwbanden en banden met binnenband, omdat de wrijvingsverliezen in het systeem geminimaliseerd zijn. Tegelijkertijd zijn Tubeless-systemen extreem veilig, een plotseling luchtverlies is bijna uitgesloten. Er zijn geen binnenbanden meer, die kunnen oververhitten en klappen. Een lekbeschermingsvloeistof dicht plekken die geprikt zijn binnen een enkele tienden seconde weer af.

Tube. Een ware kunst. Exclusief geproduceerd in de nieuwe Schwalbe-productieplaats. De productie is compleet verschillend met die van een normale fietsband. Voor iedere afzonderlijke "Handmade Tubular" zijn vele stappen van zorgvuldig handwerk nodig. Alleen de meest ervaren medewerkers worden ingezet, om de afzonderlijke onderdelen met de meest uiteenlopende confectie-, lijm- en naaitechnieken samen te voegen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1
OF

Details

De naam geeft al aan welke plaats deze nieuwe raceband voor Schwalbe inneemt. De Schwalbe One is de snelste en tegelijkertijd meest betrouwbare wedstrijdband die wij ooit gemaakt hebben. Hij wordt in een aparte fabriek, die uitsluitend voor de productie van deze nieuwe topband gebouwd werd, geproduceerd.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.