0 artikel(en)

Meer afbeeldingen

Schwalbe G-One

Snel overzicht

Schwalbe goes Gravel!

Ook voor de nieuwe trend Gravelbike biedt de Schwalbe One familie de juiste band. Met het lichtrollende G-One profiel en de Tubeless Easy techniek is het geweldig om over veld- en boswegen te „vliegen“.
Als je frame genoeg plaats biedt, dan moet je beslist voor de 40 mm variant kiezen. In het terrein is een groter volume altijd een voordeel.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1
OF

Details

Schwalbe goes Gravel! Ook voor de nieuwe trend Gravelbike biedt de Schwalbe One familie de juiste band. Met het lichtrollende G-One profiel en de Tubeless Easy techniek is het geweldig om over veld- en boswegen te „vliegen“. Als je frame genoeg plaats biedt, dan moet je beslist voor de 40 mm variant kiezen. In het terrein is een groter volume altijd een voordeel.

 

TUBELESS EASY TECHNOLOGY

Tubeless is dé bandtechnologie van de toekomst. Tubeless banden hebben duidelijke voordelen bij snelheid, comfort, grip en lekbescherming. Door onze gepatenteerde nieuwe MicroSkin constructie kunnen wij banden realiseren die zich zeer gemakkelijk, zonder binnenband laten monteren en tegelijkertijd nog een aantal voordelen bieden

Beduidend lichter dan de huidige tubeless banden. Nogmaals verbeterde rolweerstand. Rondom verbeterde insnijdingsbescherming.

Tubeless Easy banden kun je ook heel normaal met een binnenband berijden, de beste eigenschappen worden echter in de tubeless set-up behaald.

TRIPLE COMPOUND

Het beste rubbermengsel en de meest gesofisticeerde compound.

EVO LINE

Het beste wat er is.
De hoogwaardigste materialen.
De nieuwste technologie.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.