0 artikel(en)

Nieuws

Wij stellen voor: Het Veranclassic-AGO -team!
06-03-16
Kijk in de bijlage naar de video van onze nieuwe partner: Het Veranclassic-AGO -team! view more»
De MUST HAVE voor commuters!
06-03-16

De reden waarom fietsers geen helm dragen in de stad, is simpel: Na de rit weten ze niet wat ze ermee moeten doen! Overade ontwierp Plixi en maakte het leven van de commuter een stuk gemakkelijker!

view more»
Schwalbe is terug met tweede lijn Impac!
22-12-15

Schwalbe is terug met haar kwalitatieve tweede lijn: Impac. De vraag naar Schwalbe-banden wordt jaar na jaar groter. Het bedrijf bouwde een nieuwe bandenfabriek in Vietnam en creëerde daardoor nieuwe ruimte voor een tweede merk. Met 8 nieuwe bandsoorten in het Impac-gamma reageert Schwalbe op haar enorme populariteit.

view more»
TIJDELIJKE TOEGANG WEBSHOP B2B
02-12-15

Omwille van onverwachte technische problemen is onze webshop tijdelijk niet bereikbaar via onze menubalk. Wij doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u naar de webshop gaan via de volgende link:

klik hier voor de Intercycle B2B webshop

view more»
DOWNLOAD HIER DE CATALOGI 2016!
26-11-15

Ook benieuwd naar de laatste nieuwe innovatie van Schwalbe? Of op zoek naar een compacte elektrische fiets van Vlec? Bekijk alle nieuwigheden in de catalogi van 2016. Download ze hier!

view more»
Kies voor kwaliteit aan een goede prijs.
19-10-15

Dankzij hun hoge kwaliteit, hun attractieve designs en hun professionele aanpak, is Bikeworx een vaste waarde bij verschillende grote wielerbedrijven op de Europese markt. Ontdek hun gamma nu ook bij ons.

view more»
Vlec: plooibaar, elektrisch en trendy!
19-10-15

Intercycle stelt voor: het paradepaard van de plooifietsen: Vlec Pocket Plus. Deze handige plooifiets is niet alleen een streling voor het ook. Het is ook de lichtste elektrische plooifiets op de markt! Kom er alles over te weten en lees verder!

view more»
Schwalbe is overtuigd: Tubeless is dé bandtechnologie van de toekomst!
29-09-15

Dat Schwalbe 100% achter de Tubeless-technologie staat is nog maar eens gebleken op de recente editie van Eurobike. Maar liefst vijf nieuwe bandsoorten kregen de naam Tubeless Easy. Lees verder en kom alles te weten over deze baanbrekende technologie!

view more»
Frans Claes wint Belgian Championship MTB Marathon 2015
28-07-15

Frans Claes werd afgelopen dinsdag Belgisch kampioen in de marathon mountainbike discipline. In Ottignies finishte Frans solo na een zware wedstrijd die in en rond het befaamde Bois des rèves werd gereden. Het is de eerste Belgische titel voor Frans, een bekroning na jaren trainen en werken richting dit topresultaat.

view more»
Grinta! test Schwalbe Pro One
07-07-15

Schwalbe lanceert voor 2016 een race tubeless band komt die al zijn voorgangers overtreft. Daarmee wil zij duidelijk maken dat de zwakke plekken van Tubeless zijn aangepakt en de techniek klaar is om de koerswereld te veroveren. Grinta! mocht de Schwalbe Pro One testen op het circuit van Francorchamps.

view more»

1 2 3 4 5 Volgende