0 artikel(en)

Meer afbeeldingen

New Nobby Nic

Snel overzicht

De MTB band met het grootste inzetbereik

Tour- en All Mountainbikers zijn weg van hem. Je ziet de Nobby Nic bij de snelle Cross-Country wedstrijden evenals bij de veeleisende Enduro wedstrijden. Nu komt Nobby Nic, de derde generatie. De nieuwe SnakeSkin zijwand is standaard en maakt hem nagenoeg ongevoelig voor insnijdingen en snakebites. Tegelijkertijd wordt de tubeless conversie zo gemakkelijk en betrouwbaar als nooit tevoren. Nobby Nic is de beste vriend van mountainbikers.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1
OF

Details

Triple Star Compound MTB Onze beste en om te vervaardigen meest arbeidsintensieve rubbermengsel. Drie compounds. Perfect afgestemd op de inzet. Liteskin De lichtste optie. De LiteSkin MTB banden hebben geen SnakeSkin meer, maar de hogedrukstabiele bandkern is nog steeds aanwezig. Wie het werk niet schuwt kan deze banden meteen vloeibare lekbescherming ook tubeless maken. Dit zal echter lastiger gaan dan bij Tubeless Easy banden. ! In tegenstelling tot de Tubeless Easy banden, geeft Schwalbe geen garantie dat de afdichting van de band in elk geval functioneert. SnakeSkin Een van de meest efficiënte uitvindingen die wij voor de mountainbike hebben gedaan. Een band wordt slechts ca. 40-50 gram zwaarder door het SnakeSkin weefsel. Meestal volstaat echter de helft van de vloeibare lekbescherming al en daarmee is het meer gewicht weer vrijwel gecompenseerd. De band is uitstekend beschermd tegen scherpe stenen die bij lichte wedstrijdbanden snel de zijwand beschadigen. SnakeSkin - de beste keuze voor ruw terrein! Tubeless Easy / Snakeskin DE NIEUWE STANDAARD VOOR ONZE EVO BANDEN Een nieuw monofile weefsel voor de zijwand levert direct drie voordelen ten opzichte van het huidige SnakeSkin weefsel op: nog meer insnijdingsresistent, verhoogde bescherming tegen snakebites en boven alles maakt het een bijzonder gemakkelijke tubeless conversie mogelijk. Het gebruik van een vloeibare lekbescherming is noodzakelijk, de montage echter is net zo gemakkelijk als bij een echte tubeless band. Een lang conversieproces waarbij je intensief moet schudden en napompen behoort met Tubeless Easy tot het verleden. Tubeless Easy vervangt zowel de huidige tubeless banden als ook de Tubeless Ready uitvoering. Double Defense De dubbele bescherming. High Density Guard + SnakeSkin. Meer zekerheid voor een lichte offroadband is er niet. L.S.T. De hiel van de band is voorzien van een speciale rubberlaag waardoor de kans op het verschuiven van de band op de velg effectief wordt verminderd.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.