0 artikel(en)

Meer afbeeldingen

Marathon Plus 2014

Snel overzicht

Lekbescherming. Door de unieke lekbescherming ligt het gewicht van de Marathon Plus iets hoger. Maar ofschoon de Marathon Plus iets meer weegt, zijn z'n roleigenschappen uitstekend. De laboratoriumtest bevestigt objectief, wat men op de fiets zelf subjectief ervaart - de rolweerstand is verrassend laag. De Marathon Plus rolt heerlijk licht. Onze technici hebben een echt meesterwerk ontwikkeld.

Anti-Aging. De Endurance-compound maakt duizenden kilometers mogelijk – met uitstekende grip en geringe slijtage. De originele Marathon Plus is tegelijkertijd beschermd tegen voortijdige veroudering door weersinvloeden of overbelasting bij te lage bandenspanning. Want wij hebben een speciale anti-aging-technologie ontwikkeld. Deze maakt de zijwanden van de Marathon Plus extreem resistent tegen lelijke scheurvormingen.

E-bike Ready. Natuurlijk voldoet de nieuwe Marathon Plus aan alle eisen, die aan een band voor E-bikes worden gesteld. Dat geldt niet alleen voor de E-bikes met een trapondersteuning tot 25 km/h. De nieuwe Marathon Plus is met het Europese keurmerk voor snelle E-bikes tot 50 km/h gecertificeerd - en dat onbeperkt in alle maten. Recycling. Natuurrubber is waardevol materaal. Maar het kan alleen zeer intensief uit recycling worden gewonnen. Desalniettemin doen wij dat. In de nieuwe Marathon Plus bestaat de lekbescherming voor een deel uit gerecycled natuurrubber. In 2002 rolde de eerste "lekbestendige" band over de weg en werd een revolutie voor lekbescherming van de fiets.

De Marathon Plus was de grondlegger van de klasse "Plus"-banden en is sindsdien wereldwijd miljoenen keren gebruikt. Intussen zijn er veel imitators van het lekbeschermingssysteem, waarvan veel ook de aanvulling "Plus" in de naam hebben. Maar geen enkele heeft zulke prestatiewaarden als het origineel, de nieuwe Marathon Plus.

De "nieuwe lekbestendige " zal vanaf aanvang 2014 in de speciaalzaak verkrijgbaar zijn.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1
OF

Details

De Marathon Plus is de enige band ter wereld, die zich "unplattbar" d.w.z. lekbestendig mag noemen. Dat komt door de unieke lekbeschermingslaag - vijf millimeter dik en gemaakt van speciaal rubber (gepatenteerd). Zelfs punaises kunnen er niet doorheen. Maar de nieuwe Marathon Plus is niet alleen lekbestendig. Hij rolt lichter dan ooit tevoren. En hij gaat door zijn anti-aging-zijwand ontzettend lang mee.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.