0 artikel(en)

Meer afbeeldingen

Marathon Almotion

Snel overzicht

Dynamic Casing. Een speciale karkasconstructie uit de motorfietswereld zorgt voor een hoge flexibiliteit van het loopvlak en daardoor voor een lage rolweerstand.

Lekbescherming. Een combinatie van een rondom lopende weefsellaag en een flexibele rubberlaag onder het loopvlak zorgen voor voldoende lekbestendigheid.

OneStar Triple Compound. De drievoudige rubberlaag is afkomstig van de top wedstrijdband Schwalbe One. Ze berust op een geheel nieuwe polymeerbasis en wordt nu voor het eerst ingezet bij een tourband.

Profiel. Rubbermengsel en profiel gaan hand in hand. Grote gladde segmenten in het middendeel en kleine flexibele noppen in het zijsegment helpen het compound om genoeg snelheid en grip op te bouwen.

Tubeless. Optioneel bieden wij de Almotion ook als tubeless versie aan.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1
OF

Details

Ontwikkeling staat niet stil. Wij willen ook onze tourbanden steeds sneller maken. De volgende technieken zetten wij bij de Marathon Almotion voor het eerst in om dit doel te bereiken.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.