0 artikel(en)

Meer afbeeldingen

Magic Mary

Snel overzicht

Triple star compound. Onze beste en meest hoogwaardige rubbermengsels. Drievoudige compounds. Perfect afgestemd op het gebruik. Extreem snelle XC Compound

Snake Skin. Een van de meest efficiënte uitvindingen, die wij voor de mountainbike hebben gedaan. Een band wordt slechts ca. 40-50 g zwaarder door het SnakeSkin-weefsel. Daarmee is deze uitstekend beschermd tegen contact met stenen met scherpe randen, die bij lichte wedstrijdbanden zeer snel de zijwand openrijten. SnakeSkin - de beste keuze voor ruw terrein!

Tubeless Ready.

Geen binnenband nodig. Dat kan met Schwalbe Tubeless Ready-banden. De banden zorgen voor drie keer voordeel - bij gewicht, lekbescherming en rolweerstand.

Benodigdheden:

Een Tubeless-fietswiel
60 ml Doc Blue Professional
Schwalbe Tubeless Ready-band met de speciale velgrand
Een beetje geduld en ervaring bij de montage

Natuurlijk kunnen de banden ook verder normaal met een binnenband gemonteerd worden. SnakeSkin-banden zijn het meest geschikt voor de Tubeless-omzetting! De zijwand is bijna direct dicht. Meestal is de halve hoeveelheid al voldoende. Afdichtvloeistof! Het extra gewicht van de SnakeSkin-zijwand is daarmee bijna weer gecompenseerd - en men is natuurlijk aanvullend beschermd tegen stenen met scherpe randen.
NIEUW. Nu zijn bijna alle MTB-banden met SnakeSkin-zijwand uitgerust.

650B. De nieuwe fietswielmaat is succesvol. Grotere fietswielen zorgen voor betere prestaties! Over waar het te klein wordt voor de hele grote 29"-fietswielen, bijv. bij kleine framematen en fietsen met veel veerweg, is de tussenmaat 27,5" succesvol. Wij bieden met 11 modellen nu bijna ons hele assortiment in 27,5" aan.

Super Gravity is in feite een nieuwe karkasconstructie. Het principe ken men van motorfietsbanden. Wij hebben het beste daarvan voor de MTB verder ontwikkeld. Bij Super Gravity bestaan de zijwanden uit viervoudig karkasmateriaal, maar onder het loopvlak zit het slechts tweevoudig*.

De volgende clou: Om de hele band (niet alleen aan de zijkanten) zit een SnakeSkin-lekbeschermingsweefsel. Weegt weinig - helpt veel. Want het stabiliseert en beschermt en is desondanks maximaal flexibel. Tegelijkertijd is het ideaal voor het Tubeless Ready-gebruik.

Super Gravity betekent dus: De bandflanken zijn stabieler. Het loopvlak is flexibeler. De band is lichter. Of kort samengevat: Downhill-stabiliteit met Enduro-gewicht!

Super Gravity in gewicht gerekend: In combinatie met Tubeless Ready bespaart de bestuurder 700 gram gewicht in vergelijking met normale Downhill-banden. Niet op het frame, maar op de roterende massa!

*Bij de klassieke Downhill-bandconstructie zit het zesvoudig onder het loopvlak. Dat brengt onnodig veel gewicht met zich mee en maakt het loopvlak helaas stijf en hard.

Downhill. De compleet massieve banden. Dubbel karkas, Snake-Bite-bescherming, SnakeSkin-zijwand. Draadbanden.

L.S.T. De velgrand wordt van een speciale rubberlaag voorzien, die het verschuiven van de band op de velg effectief vermindert.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1
OF

Details

Al als prototype heeft ze Worldcup- en wereldkampioenschapsuccessen verzameld. Met de nieuwe Super Gravity techniek is ze veel lichter maar desondanks extreem stabiel en lekbestendig. Tegelijkertijd biedt het flexibele loopvlak veel betere rijeigenschappen. Het nieuwe profiel is nog veelzijdiger en voelt zich op ieder Downhill parcours thuis.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.