0 artikel(en)

Meer afbeeldingen

Lugano NEW 2016

Snel overzicht

ONS INSTAPMODEL


Nu met een nieuw dynamisch profieldesign. De attractieve kleurvarianten zijn voor het eerst in de comfortbreedte 25 mm verkrijgbaar. De Lugano biedt een betrouwbare prestatie voor een aantrekkelijke prijs.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1
OF

Details

ONS INSTAPMODEL Nu met een nieuw dynamisch profieldesign. De attractieve kleurvarianten zijn voor het eerst in de comfortbreedte 25 mm verkrijgbaar. De Lugano biedt een betrouwbare prestatie voor een aantrekkelijke prijs.

K-GUARD

Schwalbe’s minimale standaard voor de anti-leklaag. Al vele jaren beproefd. De laag bestaat uit een natuurlijk caoutchouc en is met Kevlar®-vezels versterkt. In combinatie met het 50 epi karkas zijn alle Active Line banden het best tegen lekrijden beschermt. Kevlar® is een merk van DuPont.

ACTIVE LINE

De skelet van de Active-banden is een hoogwaardig 50 epi-karkas. De grofmazige 20 en 24 epi-karkassen gebruikt Schwalbe niet meer. De K-guard zorgt bij alle Active banden voor een goede lekbescherming.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.