0 artikel(en)

Meer afbeeldingen

Jumbo Jim

Snel overzicht

Jumbo Jim.
De banden voor de fatbike.

De Jumbo Jim is Schwalbe’s band voor één van de belangrijkste trends van de Eurobike 2014 - de fatbike. Er zijn inmiddels fatbikes als mountainbike, trekkingbike en Pedelec.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1
OF

Details

Jumbo Jim. De banden voor de fatbike. De Jumbo Jim is Schwalbe’s band voor één van de belangrijkste trends van de Eurobike 2014 - de fatbike. Er zijn inmiddels fatbikes als mountainbike, trekkingbike en Pedelec. De Schwalbe Jumbo Jim is lichter als u denkt. In de gangbare breedte 4.00 inch (100 mm) blijft hij met 990 gram zelfs onder de één kilo. De alternatieve, extra brede Jumbo Jim meet 4.80 inch (120 mm). Schwalbe levert hiervoor natuurlijk ook een bijpassende binnenband. De Jumbo Jim houdt van extreme omstandigheden: grind, los zand of diepe sneeuw. “Hier helpt alleen een groot volume in combinatie met een uiterst geringe luchtdruk vanaf ongeveer 0,4 bar. Dit zorgt voor de beste tractie”, aldus Marcus Lambertz, Schwalbe’s Product Manager. Fatbikes zijn overigens niet nieuw. Oorspronkelijk komen ze uit Alaska en Canada, waar de bikers met hun dikke banden door de sneeuw en modder ploegen. Nu komen ze als trend uit Noord-Amerika naar Europa en krijgen hier veel enthousiaste fans. In de standaardversie is er een Jumbo Jim Tubeless-Easy en een Jumbo Jim-SnakeSkin. Als alternatief is er ook een lichtere LiteSkin-uitvoering. Alle maten en productdetails zijn hier te vinden.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.