0 artikel(en)

Meer afbeeldingen

Ironman

Snel overzicht

V-Guard. Een extreem snijresistente hightech-vezel maak het mogelijk om ook bij zeer lichte banden een extreem hoge mate aan lekbescherming te waarborgen. In combinatie met de zijwandbescherming SnakeSkin noemen wij dit de Double Defense-techniek.

Triple Star Compound. Onze beste en meest hoogwaardige rubbermengsels. Drievoudige compounds. Perfect afgestemd op het gebruik. MTB (PaceStar, TrailStar, VertStar, GateStar) racefiets (RaceStar, WetStar), tour (RoadStar, TravelStar)

Tubeless. Tot nu toe zijn er nauwelijks Tubeless-banden voor racefietsen. In de praktijk biedt dit systeem echter uitstekende voordelen. De rolweerstand is duidelijk lager dan bij klassieke vouwbanden en banden met binnenband, omdat de wrijvingsverliezen in het systeem geminimaliseerd zijn. Tegelijkertijd zijn Tubeless-systemen extreem veilig, een plotseling luchtverlies is bijna uitgesloten. Er zijn geen binnenbanden meer, die kunnen oververhitten en klappen. Een lekbeschermingsvloeistof dicht plekken die geprikt zijn binnen een enkele tienden seconde weer af.

Tube. Een ware kunst. Exclusief geproduceerd in de nieuwe Schwalbe-productieplaats. De productie is compleet verschillend met die van een normale fietsband. Voor iedere afzonderlijke "Handmade Tubular" zijn vele stappen van zorgvuldig handwerk nodig. Alleen de meest ervaren medewerkers worden ingezet, om de afzonderlijke onderdelen met de meest uiteenlopende confectie-, lijm- en naaitechnieken samen te voegen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1
OF

Details

Schwalbe heeft een band speciaal voor de triatlon sport ontwikkeld. Ambitieuze triatleten gebruiken tegenwoordig speciale tijdritfietsen en aerodynamisch geoptimaliseerde wielen. De nieuwe Schwalbe Ironman is optimaal op deze set-up afgestemd. In de optionele tubeless variant is hij bijzonder snel en lekbestendig. De naam Ironman is een merk van de World Triathlon Corporation (WTC) en wordt door Schwalbe onder licentie gebruikt.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.