0 artikel(en)

Meer afbeeldingen

Ironman White

Snel overzicht

Officiële Ironman® band

Schwalbe heeft een band speciaal voor de triathlon sport ontwikkeld. Ambitieuze triatleten gebruiken tegenwoordig speciale tijdritfietsen en aerodynamisch geoptimaliseerde wielen. De nieuwe Schwalbe Ironman is optimaal op deze set-up afgestemd. In de optionele tubeless variant is hij bijzonder snel en lekbestendig. De naam Ironman is een merk van de World Triathlon Corporation (WTC) en wordt door Schwalbe onder licentie gebruikt.

Een echte blikvanger is de gelimiteerde editie in geheel wit. Daarvan zijn slechts 2.000 stuks geproduceerd.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1
OF

Details

V-Guard Het high tech weefsel is extreem insnijdingsresistent en maakt het mogelijk om ook bij zeer lichte banden een extreem hoge mate aan lekbestendigheid te waarborgen. In combinatie met de SnakeSkin bescherming aan de zijwand spreken we van Double Defense techniek. Triple Star Compound Ons beste en om te vervaardigen meest arbeidsintensieve rubbermengsel. Drie compounds. Perfect afgestemd op de inzet. MTB (PaceStar, TrailStar, VertStar, GateStar) racefiets (RaceStar, WetStar), tour (RoadStar, TravelStar) Tubeless voor de racefiets. Tot nu toe zijn er nauwelijks tubeless banden voor racefietsen. In de praktijk echter biedt dit systeem geweldige voordelen. De rolweerstand is beduidend lager dan bij klassieke vouwbanden en tubes omdat het wrijvingsverlies in dit systeem geminimaliseerd is. Tegelijkertijd zijn tubeless systemen extreem betrouwbaar. Een plotseling luchtverlies is nagenoeg uitgesloten. Er is geen binnenband meer die oververhit kan raken en kan klappen. Een vloeibare lekbescherming dicht een lek binnen een tiende van een seconde weer af. De handgemaakte tube. Een kunst op zich. Exclusief gefabriceerd in de nieuwe Schwalbe fabriek. Het productieproces verschilt volledig van een normale fietsband. Voor iedere unieke "handgemaakte tube" is veel zorgvuldig handwerk nodig. Alleen de meest ervaren werknemers mogen de aparte bouwcomponenten met de verschillende confectie-, kleef- en naaitechnieken samenvoegen.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.