0 artikel(en)

Meer afbeeldingen

ONE Kleur

Snel overzicht

De naam geeft al aan welke plaats deze nieuwe raceband voor Schwalbe inneemt. De Schwalbe One is de snelste en tegelijkertijd meest betrouwbare wedstrijdband die wij ooit gemaakt hebben. Hij wordt in een aparte fabriek, die uitsluitend voor de productie van deze nieuwe topband gebouwd werd, geproduceerd.

Nieuw. Kleur gaat meespelen. De gekleurde strepen hebben wij heel bewust zeer dun uitgevoerd en ver van het loopvlak gepositioneerd. Dat ziet er goed uit maar nog belangrijker: de kleuraccenten hebben zo geen meetbare invloed op de prestatie van het Triple OneStar compound.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1
OF

Details

V-Guard Het high tech weefsel is extreem insnijdingsresistent en maakt het mogelijk om ook bij zeer lichte banden een extreem hoge mate aan lekbestendigheid te waarborgen. In combinatie met de SnakeSkin bescherming aan de zijwand spreken we van Double Defense techniek. Tubeless Technology Schwalbe is overtuigd: tubeless is dé bandtechnologie van de toekomst! Het maakt niet uit, MTB, race- of tourfiets. Voor alle sportieve ambitieuze fietsers is tubeless de juiste keus. Tubeless banden bieden overtuigende voordelen bij snelheid, comfort, grip en lekbestendigheid. Er is geen wrijving meer tussen de buiten- en binnenband. Dit verminderd de rolweerstand beduidend. De rolweerstand is zelfs lager dan bij superlichte wedstrijdbanden. Tubeless kan met minder luchtdruk bereden worden – zonder een verminderde prestatie! Dit zorgt voor voelbaar voordeel met betrekking tot het comfort maar genereert ook beduidend meer controle in kritische situaties en op een slechte ondergrond. Tubeless-Systemen bieden een zeer hoge lekbestendigheid. Plotseling luchtverlies door een binnenband die klapt of door ventielafscheuring is uitgesloten. Tegelijkertijd dicht een vloeibare lekbescherming een lek gedurende de rit binnen tienden van een seconde weer af. Tubeles Easy. De nieuwe standaard voor alle Evo MTB banden. Schwalbe One – Tubeless. Voor de racefiets is tubeless een nog relatief jonge technologie, met een grote toekomst echter. Marathon Almotion. De eerste en tot nu toe enige tubeless band voor de tourfiets. Fonds de jante et valves Tubeless. Nu zijn er velglinten en ventielen waarmee traditionele wielen voor de tubeless inzet afgedicht kunnen worden. Triple Star Compound Ons beste en om te vervaardigen meest arbeidsintensieve rubbermengsel. Drie compounds. Perfect afgestemd op de inzet. MTB (PaceStar, TrailStar, VertStar, GateStar) racefiets (RaceStar, WetStar), tour (RoadStar, TravelStar) Tubeless voor de racefiets. Tot nu toe zijn er nauwelijks tubeless banden voor racefietsen. In de praktijk echter biedt dit systeem geweldige voordelen. De rolweerstand is beduidend lager dan bij klassieke vouwbanden en tubes omdat het wrijvingsverlies in dit systeem geminimaliseerd is. Tegelijkertijd zijn tubeless systemen extreem betrouwbaar. Een plotseling luchtverlies is nagenoeg uitgesloten. Er is geen binnenband meer die oververhit kan raken en kan klappen. Een vloeibare lekbescherming dicht een lek binnen een tiende van een seconde weer af. De handgemaakte tube. Een kunst op zich. Exclusief gefabriceerd in de nieuwe Schwalbe fabriek. Het productieproces verschilt volledig van een normale fietsband. Voor iedere unieke "handgemaakte tube" is veel zorgvuldig handwerk nodig. Alleen de meest ervaren werknemers mogen de aparte bouwcomponenten met de verschillende confectie-, kleef- en naaitechnieken samenvoegen.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.