0 artikel(en)

silva

Silva

In 1933, amper 14 jaar nadat modern oriënteren zich had ontpopt tot een competitieve sport, werd de vloeibare compas uitgevoncen door drie oriënteringskampioenen. Het was precies en gemakkelijk te gebruiken. Het Silva-merk was geboren. En tegelijkertijd lanceerden ze hun eerste koplamp die meteen de lat hoog legde voor innovatie in diverse outdoor sporten. Ook al is er veel veranderd in de loop der jaren, het materiaal van Silva blijft nog steeds de beste keuze voor outdoor  in de hele wereld.

Als bedrijf zijn we navigators. We trekken de wereld rond en zoeken een oplossing voor cross-country problemen. De producten worden steeds persoonlijk getest en verbeterd. We geven een antwoord op de vraag van medesporters en ambassadeurs van ons merk in de wereld. Alle kennis en ervaring wordt omgevormd tot een nieuw en succesvol design. 

Scandinavië heeft erg verschillende seizoenen. En vooral de harde, donkere winters van de regio leggen hele hoge eisen op aan het outdoor-materiaal. Silva-producten worden dus telkens tot het uiterste gedreven. En met succes. In de afgelopen jaren viel het bedrijf meermaals in de prijzen voor de innovatie en esthetiek van hun koplampen. De overwinning is niet alleen een mooie bevestiging voor het harde werk. Het is ook een geweldige motivatie om steeds verder te zoeken en alle uitdagingen aan te gaan

Vandaag concentreert Silva zich op sport, outdoor en professioneel gebruik van hun product. Wij zijn alvast heel enthousiast om hun innovatieve verlichting aan onze klanten voor te stellen!