SELLE ROYAL. Scientia for Cyclists

Om te evolueren moet je innoveren. Om vooruit te kunnen, moet je achterom kijken. Technology powered. Design inspired. Maar één ding is hetzelfde gebleven: het beloofde comfort van Selle Royal om fietsers over de wereld te ondersteunen. Het SR Scientia-gamma werd ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit in Keulen.

Body contour. Een radius-specifiek design voor optimaal comfort bij verschillende rijposities. Hoe kleiner de hoek van de rijhouding, hoe kleiner de randradius.

Rear plateau. Een verhoogde achterzijde om te voorkomen dat je achteruit glijdt. Bovendien vermindert het de druk in het midden van het zadel zodat je comfortabeler zit.

Central reservoir. In het midden van het zadel zit een versmalling. De vorm en dimensies werden nauwkeurig onderzocht om een groter comfort te creëren bij verschillende zitposities.

3D Skingel. De Royalgel™ werd geplaatst op belangrijke contactpunten van het zadeloppervlak voor een betere schokdemping en minder totaalgewicht.

Courva suspension. Het unieke gebogen suspension design zit vast aan de achterzijde om de druk op het zitbeen te verminderen en het comfort te verhogen. Bovendien zorgt deze compositie voor een uitstekende laterale flexibiliteit.

Hoe vind ik mijn zadel?

Bepaal je rijpositie:

Reset het Gel-pad. Ga zitten in een hoek van 90°. Meet de twee drukpunten van jouw zitpositie.

De optelsom van beide is jouw zitbeen-afstand:

Kies je zadel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *